HTML

skin666

a hazaszeretetről ,magyarországról,a hungaristákról és a skinheadekről szól az én blogom

Friss topikok

Linkblog

Ebből elég ,hogy rettegésben tartanak minket az orkok!!!!!!!

2010.05.10. 08:16 skin666

Csikket is elnyomtak a tanárnő arcán a cigányok

Reklám
Az alábbi BORS-cikkből kiderül, hogy nemcsak a most a híradásokba került almamelléki ork terrorizálja tanárát; egy másik, 11 éves ork is, idézzük, “egyszerűen elnyomta a cigarettáját az arcomon.”

A tanárnő – érthetően – idegösszeomlást kapott. És, ezek után, csodálkozik azon bárki is, hogy az orkok olyan szinten képesek kiborítani a tanáraikat, hogy azok késsel kezdenek ámokot futni, ahogy az például a hírhedt (cikk, hivatkozásokkal, ITT) hajdúhadházi cigányokat idomítani próbáló Rapcsák Annamária?

A deviánscigányok egyszerűen nem emberek. Nem is szabad velük akként bánni. Nem egyenértékűek velünk, ahogy egy atomtudóssal sem egyenértékű egy emberevő.

Csikket nyomott Erika arcába a 11 éves fiú   

   
Nem először lendültek támadásba az almamelléki bentlakásos speciális iskola diákjai. A most összevert tanárnő, Kadiró Erika arcán néhány éve cigarettát nyomott el egy diák.

Én már egyszer lepofoztam B. Mátét, mert rendszeresen verte a lányomat – mondta egy falubeli apuka, aki szerint ezek a gyerekek a falu nyugalmát is veszélyeztetik. Mint megírtuk: heteken át ütötte-rúgta 50 éves tanárát egy 11 éves fiú a baranyai településen. A tanárnő, Kadiró Erika – aki idegösszeomlást kapott a terrorizálás miatt – alacsony termeténél fogva nem tudott védekezni.

– Az igazgatótól hiába kértem segítséget a bántalmazások miatt, soha nem tett semmit, ezért tettem feljelentést a rendőrségen – mondta a Borsnak a pedagógus. – Nem igaz, ami itt megy. Pár évvel ezelőtt egy másik diákot próbáltam megfegyelmezni, sikertelenül. Egyszerűen elnyomta a cigarettáját az arcomon.


Csikket nyomott Erika arcába a 11 éves fiú - Idegösszeroppanást kapott a tanár-polgármester - Fotó: Fóris Gábor

S hogy miért nem lépett az igazgató, aki egyébként tegnapelőtt rátámadt a Bors munkatársára? Nos, Erika és az igazgató között évek óta politikai ellentét van. A tanárnő 8 éve a polgármester, s Szubotics Miklós szintén polgármester szeretett volna lenni – sikertelenül. Az országgyűlési választásokon az MSZP színeiben indult, de vesztett.

Hiába kerestük tegnap B.Mátét, nem találtuk a faluban. Szubotics Miklós igazgató szerint a magyartanárnő a hibás a történtekért, mert rosszul alkalmazza a pedagógiát, így nem tudja megfelelően kezelni az ilyen helyzeteket.

Az iskola egyébként igazi baranyai Csikágónak számít: nemrégiben felkerültek az internetre olyan pornográf felvételek, melyeket a kollégista fiúk készítettek egymásról az intézmény zuhanyzójában.
FG

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kismunar.blog.hu/api/trackback/id/tr141987572

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása