HTML

skin666

a hazaszeretetről ,magyarországról,a hungaristákról és a skinheadekről szól az én blogom

Friss topikok

Linkblog

A mocskos cigányok tették!!!!!!!!!!!!!

2010.02.17. 11:56 skin666

Halálra vertek egy könnyebb balesetet okozó autóst a cigány gyilkosok

Halálra verték azt az autóst, aki vasárnap délután négy óra tájban elütött egy cigánygyereket a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Olaszliszkán. A gyerek egyébként csak könnyebben sérült meg.

Kompoltiné Jakab Ilona, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivőjének közlése szerint a balesetet okozó sofőrt az autóból a helybéliek kirángatták, és olyan súlyosan bántalmazták, hogy a helyszínen életét vesztette. A HunHír úgy tudja: a könyörtelen gyilkos banda a szerencsétlen autóst kocsiban a vele együtt utazó kisgyermekei szeme láttára verte, rugdalta halálra.
mti nyomán

(HunHír szerkesztőjének jogos kérdés: vajon a cigány származású gyilkosokat előzetesbe helyezik-e a vizsgálat idejére, és gyorsított eljárásban tárgyalják-e ügyüket, példát statuálva az ítéletben a többi cigánynak?)

Ide muszály egy kommentet be írnom mert ez az ésszerű felfogás:

Önbíráskodás?Nem marad más!

Nem finomkodok sokat,elkerülöm inkább a kellemetlen szituációkat,nem okozok másik embernek sem erkölcsi,sem fizikai fájdalmat,ám amennyiben hozzátartozómat,szeretteim közül valakit értelmetlen támadás,inzultáció ér,azt a magam módján,brutális módon elintézem!Isten adja,hogy ne kelljen ezzel az eszközzel élnem,de gondolkodás nélkül megtenném!Ha egy cigány bántalmaz egy magyart,adjuk vissza ketten,ha két cigány visszaadja,adjuk vissza négyen....kőkeményen,nincsen más megoldás,pusztuljon a parazita!szepike

KÖSZÖNÖM REMÉLEM EZ UTÁN IS VELEM FOGTOK TARTANI

SZEBB JÖVŐT !!!

SIEG HEIL!!!!!!!!!!!

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kismunar.blog.hu/api/trackback/id/tr381765831

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

skin666 2010.02.17. 11:57:45

Tudom régi történet de az emlék még mindig bennem él
süti beállítások módosítása