HTML

skin666

a hazaszeretetről ,magyarországról,a hungaristákról és a skinheadekről szól az én blogom

Friss topikok

Linkblog

Nem cigány a cigány!!!

2010.04.13. 12:35 skin666

Több forrásunk is megerősítette, amit tegnap írtunk: "a gyilkos nem cigány származású - csak az identitása az. A szabad identitásválasztás alapján tehát akár annak is tekinthető: sajnos ismét az elcigányosodás jelenségével állunk szemben."

A gyilkos: forrásaink és egyes olvasóink szerint elcigányosodott magyar - de valahogy mégsem Árpád vonásait hordozza

Egyik informátorunk szavai szerint: "nem cigány, hanem egy elcigányosodott idióta, nagyobb cigány a többinél". Az elcigányosodás jelenségére már többször felhívtuk a figyelmet, és megtesszük újra meg újra, hiszen rendkívül fenyegető jelenségről van szó, főleg a súlyosan cigányfertőzött településrészeken. A sajnálatos jelenség terjedésében komoly szerepe van az amerikai deviáns ízlésterrornak is, mely szerint a fekete "gangszták", köztörvényes nigger bűnözők és repperek a "menők" - és értékes, formálható(!) magyar lelkek vesznek el a nemzet számára, mi több, válnak ellenségeinkké, gyilkosainkká. Ebben az esetben ugyanakkor már előrehaladott állapotról beszélhetünk: a kép alapján ugyanis a nemcsak viselkedésbéli gondok vannak, már a szülőknél keveredés esete foroghat fenn.
Korábban írtuk (a tegnapi frissítések a cikk alján): Fényes nappal halálra késeltek egy fiatalt a Bercsényi és a Táncsics utca sarkán - állítólag egy pulóver volt a vita tárgya.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kismunar.blog.hu/api/trackback/id/tr601917294

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása