HTML

skin666

a hazaszeretetről ,magyarországról,a hungaristákról és a skinheadekről szól az én blogom

Friss topikok

Linkblog

Budaházy miatt nagy a rendőri készültség Floridában?

2010.04.23. 15:05 skin666

Budaházy miatt nagy a rendőri készültség Floridában?

Share
2010 - április

Budaházy György lehet, hogy van valami jó abban, hogy ennyire megalázó módon bánnak vele és minden vádemelés nélkül ilyen sokáig tartják börtönben. A takonyképű libatolvaj nagyobb rendőri erőket vezényel ki a tárgyalásaira, mint Amerikában a védelmi miniszter egy szupertitkos katonai űrrepülő első fellövésekor. Jelenlegi idegőrlő helyzetében Budaházynak csak azt lehet tanácsolni, hogy a családja, elsősorban a gyerekei érdekében minden ávós cselszövés és gusztustalan próbálkozás ellenére maximális mértékben őrizze meg a szellemi frissességét és szünet nélkül erősítse a fizikai állapotát.

Az már Gaudi-Nagy Tamásnak és a Budaházyt védő ügyvédi csapatnak lesz a feladata, hogy ha a komédia végén az ártatlansága bebizonyosodik, akkor az 1945 utáni magyar jogtörténelem legnagyobb összegű kártérítését kérje Budaházy György és társai számára a magyar államtól.

Nem pár milliót, nem tíz vagy húsz milliót, hanem sok százmillió forintot. Megalkuvás nélkül harcolni érte, és ha szükséges, akkor Strasbourgig is elmenni. Példátlan justizmordért példátlan kártérítés jár.

(Jack Corn, Szent Korona Rádió)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kismunar.blog.hu/api/trackback/id/tr71945612

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása