HTML

skin666

a hazaszeretetről ,magyarországról,a hungaristákról és a skinheadekről szól az én blogom

Friss topikok

Linkblog

Jobbik TV: Vona Gábor: bankadót és kilakoltatási tilalmat!

2010.04.02. 07:31 skin666


Bankadót vezetne be, parlamenti vizsgálóbizottságot hozna létre a bankok tevékenységének vizsgálatára és megtiltaná a kilakoltatásokat a Jobbik, ha kormányt alakíthat az áprilisi választások után.

Vona Gábor, a párt elnöke a Bankszövetség budapesti épülete előtt tartott csütörtöki sajtótájékoztatóján közölte: a Jobbik az emberek oldalán áll a pénzintézetekkel szemben, és a bankadó bevételeiből a hitelkárosultakat segítené.

A sajtótájékoztatón Vona Gábor kormányfőjelölt mellett Gyöngyösi Márton, a nemzeti párt külügyi és külgazdasági miniszterjelöltje vett részt. A z eseményen a belvárosi képviselőjelöltek is jelen voltak, akik "Bankárok, nálunk nincsen hiteletek!" feliratú drapériát feszítettek ki.


FN - barikad.hu


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kismunar.blog.hu/api/trackback/id/tr301888596

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása